Dragon Ball Super Card Game SET 8 Pre-release tournament and other tournaments in Zagreb, Croatia

[Za Hrvatski – scroll down]

[English]

Dear players,

It’s our pleasure to let you know that Zagreb’s Carta Magica (CM) will for the first time host a pre-release of the Dragon Ball Super Card Game Set 8: Malicious Machinations!!!

The tournament will take place on 23rd November, in CM’s shop in Frankopanska ulica 20, as of 11 o’clock in the morning. Check here.

You do not need to bring any cards to participate in this tournament!

This is because you will be able to buy on the spot a pre-release pack containing 6x booster packs and 2x release-promo cards. You will use then the cards you open from the packs to make a 40 card deck + 1 leader and compete against other players.

prere

For any questions please contact us on Twitter or Facebook.

 

[Hrvatski]

Dragi igrači,

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da će Zagrebačka Carta Magica (CM) po prvi puta organizirati pre-release turnir novog Dragon Ball Super Card Game seta Malicious Machinations!!! To je osmi u nizu setova ove fantastične igre koja polako osvaja Europu a za 2020. godinu je najavljena i organizacija svjetskog prvenstva.

74911477_2603092929760198_843615500595363840_o

Ovaj turnir, na kojem možete po prvi puta kupiti i igrati karte iz osmog seta, održat će se 23. studenog 2019. godine u igraonici Carta Magice, Frankopanska ulica 20, Zagreb, s početkom u 11 sati.

Nije potrebno nositi svoje karte za ovaj turnir!

To je zato što ćete na licu mjesta moći kupiti pre-release pakiranje u kojem su 6 paketića i 2 release-promo karte. Karte koje otvorite u tim paketićima koristite za sastavljanje špila od 40 karata + 1 leader, te se natječete u nekoliko rundi protiv ostalih sudionika turnira.

Nadamo se da ćete doci i uživati u igri sa nama, ovoga vikenda a zatim i nadolazeće vikende na regularne turnire. Društvo je super i uvijek ima netko tko je voljan pomoći novim igračima oko pravila ili konstrukcije špila.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite preko Twitter-a, Facebook-a ili na thelookoutdbs@gmail.com

Sretno i vidimo se!

The Lookout team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s